Камила Валиева продължава да създава история на . Въпреки че

...
Камила Валиева продължава да създава история на . Въпреки че
Коментари Харесай

Чудо! На 15, а сътвори история на олимпийски игри във 2-ри поред ден

Камила Валиева продължава да основава история на . Въпреки че е единствено на 15 години, рускинята изуми целия свят с достижение, каквото не е виждано досега на игрите в цялата им история.
Валиева се трансформира в първата фигуристка, който сполучливо извършва четворен скок на зимни олимпийски игри, осъществявайки четворен салхов във волната стратегия на отборната конкуренция в Пекин.
Любопитното е, че единствено преди часове тя съумя да запише още нещо, което не бе виждано досега в историята. Вчера, 6 февруари, неделя, тя се трансформира в първата жена от Европа, която да извърши троен аксел (и общо четвърта в света) на олимпийски игри.

15-годишната олимпийска шампионка Валиева признава, че при дебюта на самата дисциплинираност на олимпийски игри е гледала по какъв начин сънародничките ѝ от Русия печелят златото в Сочи (2014 година) и от този момент се е появила вярата да стори същото.
Когато е била на три години пък, направила специфичното предпочитание да стане олимпийски първенец. Самата тя радостно споделя, че това към този момент е реализирано.
Това се отрази и на класирането при общия брой медали, въпреки и да има доста време до края. Следете .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР