Камила Кабело очевидно има романтична връзка с Шон Мендес, след

...
Камила Кабело очевидно има романтична връзка с Шон Мендес, след
Коментари Харесай

Камила Кабело и Шон Мендес - новата звездна двойка?

Камила Кабело явно има сантиментална връзка с Шон Мендес, откакто двамата бяха видяни да се целуват в Сан Франциско, заяви Контактмюзик.

Двадесет и две годишната Кабело и Мендес, който е с две години по-млад от нея, бяха снимани, до момента в който се целуват в ресторант. На качено в обществените мрежи видео се вижда, че Шон е прегърнал Камила.

Вестта за целувката идва, откакто те бяха видяни дружно на разнообразни места предходната седмица.

Камила неотдавна отхвърли, че се среща с Шон, въпреки да призна, че става дума за " редки " взаимоотношения сред тях двамата.

" Никога не съм имала доста другари - довери Кабело, която е някогашна певица от групата " Фифт хармъни " и е работила с Мендес над сингъла " I Know What You Did Last Summer ". - В живота ми постоянно е имало малко хора, на които имам вяра. В музикалния бизнес е огромна необичайност да срещнеш сходен човек. Имам възприятието, че за мен подобен човек е Шон. Вярвам му, без значение от равнището на напрежението, обвързвано с неговата или моята кариера. Това е толкоз рядко и скъпоценно в тази промишленост. Хубаво е да се разхождаш с някого и да не те е грижа, че този някой е Мендес. Нали разбирате какво желая да кажа? Подобни взаимоотношения фактически са редки. " /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР