Камила и Чарлз се запознават през 1970 г., когато бъдещата

...
Камила и Чарлз се запознават през 1970 г., когато бъдещата
Коментари Харесай

„В брака ни беше пренаселено, защото бяхме трима“ - когато любовта не знае пречки и закони

Камила и Чарлз се срещат през 1970 година, когато бъдещата брачна половинка на принца е на 23 години. Запознава ги една от някогашните приятелки на Чарлз - Лусия Санта Круз, щерка на посланика на Чили.

Не след дълго двамата стартират да се срещат, само че когато година по-късно принца се причислява към Кралски военноморски сили двамата приключват връзката си. Кралските биографи са споменавали, че по това време Камила е определяна от двореца като „ обезсърчителен сътрудник за престолонаследника.

 чарлз камила Getty/Guliver

В края на 70-те Чарлз среща Лейди Даяна Спенсър, която тогава е на 16 години. Четири години по-късно принца й предлага брак и двамата се женят. По това време принца и Камила са възобновили любовта си и се срещат скрито.

Няколко дни преди сватбата си с Даяна, Чарлз подарява на Камила гривна, украсена с F и G, които са буквите на тайните им имена - Гладис и Фред.

 чарлз камила Getty/Guliver

Принцеса Даяна знае за връзката сред Чарлз и Камила през цялото време. Не е чудно, че дамите не се харесват. Ди назовава съперничката си "Ротвайлер ", а в писмата си до Чарлз, Камила дефинира брачната половинка на принца като "нелепо създание ".

Успяват да държат връзката си в загадка близо 6 години, когато към пресата изтичат записи на телефонни диалози сред двамата и целия свят научава за любовната спекулация, която става известна като „ Камилагейт “. Няколко месеца по-късно от английския двор публично признават за проблеми в брака на Чарлз и Даяна, а през декември 1992-ра излиза наяве, че двамата са разграничени.

 чарлз камила Getty/Guliver

Принцът признава в телевизионно изявление, че има извънбрачна връзка, назовавайки Камила като своя държанка. Даяна прави същото, като тогава декларира прословутата си имитация – „ В брака ни беше пренаселено, тъй като бяхме трима “.

Въпреки че Камила се пробва да остане незабелязана през този интервал, тези разкрития я вършат извънредно непопулярна. Слуховете са отричани от нейните другари, които настояват че всичко е медийна небивалица, превърната в градска легенда.

 чарлз камила Getty/Guliver

Чарлз обаче удостоверява в изявление пред Джонатан Дъмбълби, че двамата са възстановили връзката между тях, откакто към този момент са били сключили бракове. След това семейство Паркър Боулс оповестява за личния си бракоразвод през 1995 година

Елизабет II-ра изрично отхвърля да одобри връзката на сина си с жена, която е развалила освен неговия, само че и своя брак и чиито брачен партньор към момента е жив.

Женят се едвам през 2005-та единствено на гражданска гала, на която Кралицата не участва. Тя обаче се причислява към останалата част от фамилията за последвалата църковна молитва и по този начин де факто дава благословията си на влюбените.

Днес херцогинята на Корнуол се употребява с благоразположението освен на Кралицата, само че и на самите британци, които във времето й простиха, че стана причина за развода на принца и Даяна.

Близки до кралската фамилия разкриват, че Чарлз и Камила най-накрая са намерили покой в любовта след десетилетия на криене и кавги. Двамата били извънредно щастливи и твърдяли, че това е същинската обич.

 чарлз камила Getty/Guliver

Любопитен факт е, че през март 2013 година се появиха информации, че Принц Чарлз и Камила Паркър Боулс са подали документи за бракоразвод.

Според информацията Кралица Елизабет Втора е главният основател на раздялата, откакто с Камила се скарали обществено и тя нагрубила кралицата.

 чарлз камила Getty/Guliver

Слуховете обаче не откриха действително и удостоверение и двойката наподобява щастлива дружно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР