Камила е била положена в ранг кралска дама на Благородния

...
Камила е била положена в ранг кралска дама на Благородния
Коментари Харесай

Елизабет Втора шокира всички с това решение

Камила е била положена в сан кралска дама на Благородния орден
Британският монарх Елизабет Втора хвърли всички в потрес с решението, което взе.

Факт е, че напоследък новините от кралското семейство на Англия стават все по-скандални с всеки минал ден.
 Елизабет Втора
Камила е била положена в сан кралска дама на Благородния медал

Изглежда Елизабет Втора също не остава длъжна на останалите членове на кралската фамилия. Този път тя е взела под прицел не какъв да е различен, а бъдещият крал на Англия – принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън. Тежкият удар върху тях идва непосредствено от Бъкингамския замък.

Елизабет Втора е взела решение да попари мераците на принц Уилям и наследника му принц Джордж за престола. Тя направи това с извънредно красноречиво и в това време шокиращо деяние.

Оказва се, че брачната половинка на принц Чарлз – Камила Паркър Боулс, която през преобладаваща част от времето се пробва да е сянка на останалите членове на кралската фамилия, ще бъде дамата на краля.
Малко преди настъпването на 2022 година, херцогинята на Корнуол е била положена в сан кралска дама на Благородния медал.

Тази премия съставлява влиятелен царски медал във Англия. Той е бил връчен на Камила като самопризнание за приноса й към английската монархия.
Орденът на жартиера е основан от крал Едуард III през 1348 година и се награждава от сегашния монарх за изключителна социална работа и достижения.

Припомняме, че Камила подписа брак с принц Чарлз през 2005 година. През цялото това време тя поддържа фамилията на Елизабет Втора с усилена работа. След абдикацията на принц Хари се наложи точно Камила да поеме преобладаващата част от уговорките му.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР