Камил Васкес, един от адвокатите на Джони Деп по време

...
Камил Васкес, един от адвокатите на Джони Деп по време
Коментари Харесай

Какво се случва с Джони Деп и Камил Васкес една година след делото

Камил Васкес, един от юристите на Джони Деп по време на процеса против Амбър Хърд, към момента поддържа връзка с артиста. Една година откакто присъдата в делото за клюка във Вирджиния се оказа в изгода на нейния клиент Деп, Васкес казва пред People, че тя и други от техния юридически екип, в това число Бенджамин Чу, към момента си пишат текстови известия с 59-годишния Деп. И то " постоянно ".
 Камил Васкес, Джони Деп и срещата им по време на концерт в Прага
Джони Деп - все по-близък с Камил Васкес

Какви ги правят двамата отвън правосъдната зала

" Последният път, когато приказвах с Деп по телефона, евентуално беше преди няколко месеца, само че постоянно си пишем. Имаме група, в която непрестанно поддържаме връзка. Често го поздравяваме за триумфа, който има от предходната година. Предстои му огромен рожден ден скоро (Джони Деп става на 60 години на 9 юни), тъй че съм сигурна, че ще чества. Въпреки фрактурата на глезена му, имам вяра, че ще го означи уместно ", споделя Васкес.

Адвокатката добавя, че тя и нейните сътрудници от процеса също възнамеряват да участват на някой от концертите, евентуално в Бостън, част от турнето на Деп с Hollywood Vampires по-късно това лято.
 Снимка 620755

Камил Васкес споделя още, че тя и екипът ѝ са се нарекли " Черната перла " по време на процеса - мигане към дните на " Карибски пирати " на Деп. И до през днешния ден поддържат колективен чат с това име.

" Толкова се гордея с работата, която свършихме. И не приказвам единствено за моята, а за тази на целия страховит екип, които работиха толкоз старателно, с цел да спечелим ", споделя Васкес. " Бяхме подобен сплотен колектив, към момента сме толкоз обединени и ни пука един за различен. "
 Снимка 620754

През декември някогашната брачна половинка на Деп, 37-годишната Хърд, разкри, че са постигнали съглашение и двамата се отхвърлят от обжалванията си. Тя показа, че това е " доста мъчно " решение: " Не съм направила самопризнание. Това не е акт на отстъпка. Няма ограничавания или задръжки във връзка с гласа ми, който е все по този начин мощен ", изрази позицията си актрисата. Като част от съглашението тя заплати на Деп 1 милион $, които съгласно неговия юридически екип, той ще подари за щедрост.

" Г-жа Хърд заплати на господин Деп, а не противоположното. Искам да го направя доста, доста ясно ", споделя Васкес. " Присъдата към момента е в действие. Винаги ще е в действие. И господин Деп ще подари парите, които госпожа Хърд е платила за споразумяване на жалбата, на редица благотворителни организации. "
 Амбър Хърд наруши мълчанието за живота си в Испания
Амбър Хърд наруши мълчанието за живота си в Испания

И за бъдещето си като актриса

Камил Васкес приключва с думите, че казусът е завършен и тя и екипът ѝ не могат да бъдат по-щастливи, че делото се е развило по допустимо най-хубавия метод за клиента ѝ. " Най-важното нещо за нас и за него беше, че присъдата ще остане в действие ", заключва Васкес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР