Камерунският национал Амброуз Ойонго ще напусне след едва 13 минути

...
Камерунският национал Амброуз Ойонго ще напусне след едва 13 минути
Коментари Харесай

Краснодар връща контузен защитник на Монпелие

Камерунският национал Амброуз Ойонго ще напусне след едвам 13 минути с екипа на съветския клуб. Той влезе като запаса в мача против (2:2) през уикенда, само че още на почивката беше сменен. Оказа се, че бранителят е скъсал коленни връзки и няма да може да играе към 6 месеца.

" На Амброуз му следва интервенция в. Благодарим на Краснодар. Тяхното отношение беше фантастично, клубът даже изплати на Ойонго всички заплати до края на сезона ", разкри сътрудникът на играча Адриен Дюран.
От Краснодар също потвърдиха, че Ойонго ще бъде върнат на, който държи правата му. През есента, който може да работи и на двата фланга в отбрана, записа 13 мача в Лига 1.

" Мисля, че всичко стана, тъй като не бях загрял добре. Още при първата офанзива след влизането ми в игра, коляното ми поддаде. Така се контузих, само че останах на терена до почивката. Тогава започнах да изпитвам мощна болежка и разбрах, че няма да мога да продължа ", показа Ойонго. Премиер Лига 20 кръг, неделя 28 февруари  Краснодар 2:2краен резулат  Урал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР