Камерите няма да помогнат, ако няма кампания,насочена към хората за

...
Камерите няма да помогнат, ако няма кампания,насочена към хората за
Коментари Харесай

Фандъкова на спешна среща с шефа на "Шейново", ето какво каза кметът на София

" Камерите няма да оказват помощ, в случай че няма акция,насочена към хората за понижаване на експанзията, тъй като това е общинска болница и не може да спрем хората да влизат. Ако обаче доктор Велев и екипът на болничното заведение реши,че има потребност от повече камери за усилване на контрола, ние като общинска сме подготвени да ги поддържам ", това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова след среща с шефа на болница " Шейново " доктор Румен Велев.

" Това е една от най-хубавите ни общинска лечебни заведения, знаете, направих и огромен ремонт на АГ отделението, а в този момент разговаряхме с доктор Велев да закупуването и мамограф от най-ниска класирам, който да бъде в потребност на пациентите ", описа Фандъкова защо още са разговаряли.

Втори ден пред болница " Шейново " има митинг срещу насилието над медицински експерти, мотив за който стана побоят на доктор Албена Гагова. Днес, в двора на болничното заведение, родители и пациенти пристигнаха да изразят поддръжката си към доктор Гагова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР