Камерите, носени на тялото, обикновено се използват от правоприлагащите органи

...
Камерите, носени на тялото, обикновено се използват от правоприлагащите органи
Коментари Харесай

Миниатюрни бодикамери гарантират по-голяма сигурност в ежедневието на всеки

Камерите, носени на тялото, нормално се употребяват от правоприлагащите органи за възстановяване на сигурността на чиновниците и за събиране на висококачествени доказателства.

Сега обаче по този начин наречените бодикамери могат да влязат в приложимост и на елементарните жители за лична отбрана , само че в по-миниатюрни и по-достъпни версии на устройствата.

PhoneCam, дребна телесна камера, захранвана от изкуствен интелект и апетитен като най-хубавият сателит в сигурността на хора, които упражняват по-опасни специалности, разказва Voice of America (VOA). 

Устройството може елементарно да се прикрепя към облеклата и се задейства всякога, когато потребителят усети заплаха

То е съвършен вид за водачи на рейсове или други хора, които постоянно се сблъскват с експанзия.

" Тези специалности имат потребност, само че не получават боди камера, тъй като са прекомерно скъпи и цялата система, която би трябвало да бъде настроена за тях, е прекомерно комплицирана. Така, че си поставихме за цел да понижим сложността ", споделя Вутер Конингс.

PhoneCam е оборудван с приложение, което разрешава на потребителите да стартират предаване онлайн с телефона. Активирането става с малко натискане сега, в който усетят заплаха. Ако обстановката ескалира , те могат да натиснат бутона повторно, с цел да изпратят тревога до избран контакт за незабавни случаи.

" Ние използваме технологията на вашия телефон и по тази причина можем да го създадем доста по-малък и по-достъпни. Можем да използваме и процесора на телефона и затова можем да създадем доста повече основани на изкуствен интелект неща, в сравнение с естествените камери за тяло могат, тъй като нямат този чипсет в тях ", споделят още изобретателите. 

Устройството има двупосочна аудио връзка с контакт, който бързо получава видео какво се случва към вас, както и вашето местонахождение.

Най-големия минус на този вид камери е, че всеки запис автоматизирано се трансферира в информативен облак и може да се употребява като доказателство по-късно, означават от Voice of America (VOA) .

Въпреки това дребните бодикамери могат да се окажат извънредно потребни като мярка за сигурност и успокоение за потребителите и техните близки.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР