Камерите на толсистемата ще снимат от днес за нарушители без

...
Камерите на толсистемата ще снимат от днес за нарушители без
Коментари Харесай

Камерите на толсистемата снимат за винетки от днес

Камерите на толсистемата ще снимат от през днешния ден за извършители без винетки. Това сподели по време на среща с Българско обединяване на водачите проф. Олег Асенов, член на управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ и началник на толуправлението. Чрез тях ще бъдат издавани електронни фишове, сподели Асенов.

„ Стационарните рамки за надзор, очите на тол системата, наблюдават 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието кои са нарушителите. На базата на определяне на нарушаванията, по електронен път в края на деня се издава документ, наименуван електронен фиш ", изясни проф. Асенов.

Тол системата потегля на 1 март, проект Б няма, съобщи още той. От пътната организация показаха и опциите за закупуване на маршрутна карта, която е предплатена услуга, позволяваща на водача да премине еднократно авансово деклариран маршрут. За всяка посока обаче би трябвало да бъде въведена нова маршрутна карта. Т.е., в случай че един камион през днешния ден пътува 3 пъти от София до Перник, той 6 пъти би трябвало да попълни тази карта.

Започнало е монтиране на пътни знаци, които да отбелязват толсистемата. „ Знаците са налични, създадени са. Самият знак е признат със подобаващ нормативен документ, тъй че всички толсегменти ще бъдат обозначени напълно вярно ", сподели още Асенов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР