Камериер в хотел в турския град Кушадасъ наследи богатството на

...
Камериер в хотел в турския град Кушадасъ наследи богатството на
Коментари Харесай

Приятна изненада: Британец остави наследството си на камериер в любимия си хотел

Камериер в хотел в турския град Кушадасъ наследи благосъстоянието на богат посетител и към този момент е гарантиран до края на живота си, заяви Daily Mirror.

Таскин Дасдан работил като камериер от 1990 година Един ден той срещнал английския екскурзиант Чарлз Къртни, който прекарвал всяка своя почивка в Турция. Мъжът постоянно бил великодушен с личния състав на хотела, даже оказал помощ на Дасдан да заплати за образованието на децата си.
 Котките на Ермитажа получиха завещание от френски филантроп Котките на Ермитажа получиха завещание от френски филантроп
Котките на Ермитажа тази пролет ще получат към 3 000 евро, завещани им от френски филантроп, заяви прессекретарят на музея Мария Халту...

През 2021 година Къртни умрял, а след гибелта околните му получили неговото наследство. Оказало се, че мъжът е оставил по-голямата част от наследството си на точно на камериера. Той присъединил и други чиновници на хотела в наследството си, само че с по-малки суми. Точната сума, която Дасдан е получил, не се разкрива, само че се оповестява, че великодушният екскурзиант е обезпечил на служителя удобен живот.

Дасдан декларирал, че няма желание да се отхвърля от работата си, тъй като я обича и му харесва опцията да се среща с хора от разнообразни страни. По думите му постъпката на британеца била цялостна изненада за него.

Той обслужва стаите на един от етажите в хотела. Традиционно подобен чиновник оказва помощ при доставката на багаж, може да донесе питиета или ястия в стаята на гостите и да извършва разнообразни типове поръчки. На Запад е всекидневно да му оставят бакшиш.

По-рано беше обявено, че пианист, работещ на ненапълно работно време на летището, е получил бакшиш от 51 992 евро за един ден. Музикантът решил извоюваните пари да подари на Американския бъбречен фонд.
 8-годишно куче в Съединени американски щати получи завещание от 5 млн. $ 8-годишно куче в Съединени американски щати получи завещание от 5 млн. $
Тя била доста обичана от притежателя си и когато той умрял, последната му воля я направи доста богато куче. Обикновено 8-годишната...

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР