Камери засякоха автомобил, движещ се с рекордните 266 км/ч. на

...
Камери засякоха автомобил, движещ се с рекордните 266 км/ч. на
Коментари Харесай

Кола „летя” с 266 км/ч по „Тракия”

Камери засякоха автомобил, движещ се с рекордните 266 км/ч. на автомагистрала „ Тракия ”, където ограничаването е 140 км/ч. Нарушителят е засечен зад кормилото на безценен автомобил.

„ При тази превишена в пъти оптималната скорост е планувана санкция, която е в размер на 1350 лв. ”, изясни Мирослав Стоянов, представител на полицията в Пазарджик.

Само няколко дни по-късно пътните патрули засичат нов извършител в региона на Пазарджик. „ В регион с ограничаване от 60 км/ч, автомобил е засечен да се движи със 156 км/ч. ”, изясни Стоянов. Глобата ще е 1100 лв..

За да се лимитират своеволията на пътя, през почивните дни от КАТ ускоряват контрола. А страната вкарва жълта степен за заплаха от тероризъм.

„ С моя заповед от 28 март е нараснала степента на подготвеност за реакция при терористична опасност на жълта степен ”, разгласи транспортният министър Росен Желязков.-->

Предвидени са и 23 нови супер камери.



„ С тази камера ще снимаме номерата, ще бъдат излъчени на сътрудниците, ще бъдат спирани и надлежно ще бъде взето административно отношение ”, изясни Атанас Шиников, шеф на Магистрална полиция в Пазарджик.

Освен за рискови водачи, устройствата наблюдават и за липса на „ Гражданска отговорност ”. По информация на обаче модерните камери към момента не засичат превишената скорост.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР