Камери заснели гангстерите, атакували инкасотоВерсия: Вътрешен човек е замесен в

...
Камери заснели гангстерите, атакували инкасотоВерсия: Вътрешен човек е замесен в
Коментари Харесай

Още издирват грабители на 500 000 лева

Камери снимали гангстерите, атакували инкасото
Версия: Вътрешен човек е забъркан в нападението

Криминалисти не престават да търсят гангстерите, които нападнаха инкасо автомобил на автомагистрала “Струма” и отмъкнаха близо 500 000 лв.. Нападението бе осъществено в сряда сутринта на паркинг пред заведение за бързо хранене.

Според проверяващи четиримата бандити чакали в автомобил и микробус към 2 часа идването на инкасо колата. Щом гардовете събрали парите, маскираните ги атакували. Според очевидци те били въоръжени с револвер и пушка и блъснали един от охранителите. После избягали с плячката в посока към Дупница. Целият екшън бил записан от охранители камери на заведението и на близката бензиностанция. Криминалисти подробно преглеждаха записите от тях, с цел да стигнат до грабителите. Разследващите са безапелационни, че нападението е било проведено професионално.

Една от версиите е, че вътрешен човек е оказал помощ на бандитите - с информация или подпомагане. Смята се, че зад удара стои тайфа, която е правила сходни закононарушения и преди. Затова се търси връзка сред грабежа в сряда и нахлуване над инкасо автомобил в средата на декември м. година Тогава в Перник маскирани отмъкнаха 1 милион лв..
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР