Камери заснеха нагла кражба в жилищна сграда в София. На

...
Камери заснеха нагла кражба в жилищна сграда в София. На
Коментари Харесай

Мъж разби апартамент с подръчни материали

Камери снимаха нагла кражба в жилищна постройка в София. На видеозапис се вижда мъж, който пробва с най-различни принадлежности да отвори вратата на едно от пространствата. Накрая съумява и влиза.

В събота телефона ми посочва, че има придвижване във входа. Видях, че някакъв човек се пробва да влезе. Има микрофон и го попитах какво прави, той отвърна „ каквото си желая ". Дадох лицето в полицията. И преди е имало обири в постройката. За това сложихме камери и следим всичко, описа домоуправителят Калоян Бушев в ефира на „ Здравей, България ".

Става въпрос за аматьорско, само че сполучливо навлизане в постройка. Мъжът даже няма ръкавици. Ако беше експерт, щеше да заглуши интернет връзката, да спре алармата, тока. По време на летните отпуски и коледните празници постоянно има сходни обири. Има най-малко 5-6 огромни групи, които работят на територията на София, разяснява криминалистът Иван Савов. Той прикани да не споделяме в обществените мрежи, когато пътуваме и оставяме дома си без контрол.

*Снимката е илюстративна
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР