Камери са ги записали, полицията ги търси Непълнолетни нападнаха елхата

...
Камери са ги записали, полицията ги търси Непълнолетни нападнаха елхата
Коментари Харесай

Младежи поломиха елхата в пловдивския район Западен, играят футбол с украсата

Камери са ги записали, полицията ги търси
Непълнолетни нападнаха елхата в пловдивския регион " Западен ", потрошиха играчките, изтръгнаха клончета и лампички. Те са на възраст сред 13 и 15 години, а дейностите им са записани от камерите и ще бъдат предадени на полицията, заяви кметът Димитър Колев. Той е покъртен от дейностите им.
" Радостта ни от светещата коледна елха търпя тъкмо един ден. Снощи към 19 часа група младежи на възраст сред 13 и 15 години се постараха да унищожат част от украсата и да повредят осветлението ", описа Колев. Той откровено съжалява, че не може да разгласява клипове от безчинствата им, защото причинителите са малолетни.

" Щяхте да видите защо безочливо и с възприятие на безотговорност държание играят футбол с по-големите топки от елхата, хвърлят камъни и каквото им попадне по нея и най-после повреждат осветлението ", учуден е районният кмет. Той благодари на жителите, които са позвънили в полицията и по този начин са съумели да предотвратят още по-големи вреди.

" Утре във Второ районно управление (на МВР) ще смъкват записите, с цел да издирят нарушителите. Убеден съм, че ще ги заловен. А ние още в понеделник ще възстановим вредите ", твърди кметът на " Западен ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР