Камерата поддържа видео 1080p/60 fps и USB-C връзка StreamCam поддържа

...
Камерата поддържа видео 1080p/60 fps и USB-C връзка StreamCam поддържа
Коментари Харесай

Logitech StreamCam – за стриймъри и създатели на съдържание

Камерата поддържа видео 1080p/60 fps и USB-C връзка

StreamCam поддържа лицево различаване с интелигентен фокус и експониране
(снимка: Logitech)

Logitech StreamCam, нова уеб камера за стриймъри и основатели на наличие, поддържа 1080p/60 fps видео, USB-C връзка и гъвкави варианти за монтаж. StreamCam е даже още по-мощна, когато се употребява взаимно със софтуера Logitech Capture, който отключва благоприятни условия за автоматизирано експониране, кадриране и стабилизация. 

„ StreamCam е основана за актуалните актьори и им разрешава по-лесно от всеки път да споделят своята пристрастеност със света ”, споделят от Logitech. „ Видеото се трансформира в главен метод за изложение на хората и ние създаваме артикули, които им оказват помощ да основават удивително наличие ”.

StreamCam, при потребление със софтуера Logitech Capture, е решение за стриймване през YouTube, Фейсбук, Twitch, Instagram и други платформи. Тази мощна композиция предлага благоприятни условия като:

Logitech StreamCam в бял или графитен цвят ще бъде налична при започване на април на Logitech.com и други онлайн и физически магазини на целесъобразна последна цена от 309,99 лева с Данък добавена стойност.

Logitech StreamCam в бял или графитен цвят ще бъде налична при започване на април (снимка: Logitech)

Заедно с камерата ще излезе актуализирана версия на софтуера Logitech Capture за настоящи клиенти. Новата версия ще включва благоприятни условия като Dark Mode, усъвършенствани театрални резултати, текстови надписи върху видео онлайн и други Logitech Capture е наличен без възнаграждение на Logitech.com.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР