Камерата на наскоро пуснатия iPhone 14 Pro започва да вибрира ...

Камерата на наскоро пуснатия iPhone 14 Pro започва да вибрира

Неприятен дефект в новия iPhone 14 Pro

Камерата на неотдавна пуснатия iPhone 14 Pro стартира да вибрира и да издава тракащи звуци, в случай че потребителят се опита да направи фотография или видео благодарение на приложения на трети страни като TikTok, Snapchat и други. Twitter и Reddit са наводнени с многочислени потребителски недоволства.

„ Вчера получих новия си iPhone 14 Pro и от време на време виждам вибриране на камерата (под трептене искам да кажа, че виждам и слушам по какъв начин трепти) на Snapchat “, сподели един консуматор на топ " ябълковия " смарт телефон.

Изглежда, че упоменатият проблем визира единствено софтуерни артикули на трети страни, така като не се следят трептения при потребление на общоприетото приложение за камера на устройството. Това може да демонстрира, че казусът е софтуерен.

Вероятно приложенията на трети страни не са били подготвени за измененията, които разработчиците са създали в новия iPhone 14 Pro. По-специално това може да се дължи на системата за оптична стабилизация на изображението от второ потомство.

Няма да можете сами да разрешите казуса с трептенето на камерата. Очевидно потребителите ще би трябвало да изчакат, до момента в който разработчиците на засегнатите приложения пуснат съответната промяна.Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg