Камерън Нори постигна най-добрата си победа в турнири от Големия

...
Камерън Нори постигна най-добрата си победа в турнири от Големия
Коментари Харесай

Камерън Нори поддържа живи надеждите на британците на Откритото първенство на Австралия с най-добрия си резултат в турнири от Големия шлем

Камерън Нори реализира най-хубавата си победа в шампионати от Големия шлем, достигайки за първи път четвъртия кръг на Откритото състезание на Австралия.

Нори в никакъв случай не е побеждавал състезател, класиран толкоз високо, колкото международния номер 11 Каспер Рууд на огромен шампионат и е изгубил и трите предходни мача против норвежеца, който е троент финалист от Шлема.

Но, развявайки още веднъж знамето самичък за Англия на сингъл, 28-годишният състезател игра целеустремено и самоуверено, с цел да завоюва победа с 6-4 6-7 (7) 6-4 6-3.

Обикновено прочут като мелница на базовата линия, Нори влезе в мрежата 56 пъти по време на надпреварата и победи 63 спечелили.

Предвид мотива, това е една от най-хубавите победи в кариерата му и той сподели: „ Така е особено. Просто поддържах в действителност положително равнище през целия мач.

„ Работих доста интензивно отвън сезона, пробвайки се да бъда малко по-агресивен. Успях да се освободя в мача и в действителност се пуснах. “

Нори падна надалеч от извънредно високия с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР