Камерън Нори направи всичко по силите си, но не успя

...
Камерън Нори направи всичко по силите си, но не успя
Коментари Харесай

Надал: Турнирът в Акапулко винаги ще заема специално място в сърцето ми

Камерън Нори направи всичко по силите си, само че не съумя да нанесе първо проваляне на Рафаел Надал за сезон 2022. Британецът отстъпи на Рафа във финалния дуел на шампионата в Акапулко през довечера, с цел да може Матадора да вдигне своята трета купа за годината и да опази съвършения си баланс. По време на церемонията по награждаване Надал не скри насладата си, а ето какво тъкмо показа пред феновете в Мексико:

" Турнирът в Акапулко постоянно ще заема особено място в сърцето ми. Имам незабравими мемоари от това място. Постигал съм доста триумфи тук, завоювах четири трофеи и се надявам, че уредниците и почитателите ще ме запомнят с положително, откакто сложа завършек на кариерата си.

Чувствам се добре и съм благополучен. Не изгубих сет в хода на целия шампионат, а се изправях против сложни съперници. Влажността в Акапулко е много висока, само че без значение от това се усещах чудесно от физическа позиция. За първи път завоювах купата тук едвам на 19, което е преди близо 20 години и вижте ме в този момент - още веднъж с купата в ръце. " - разяснява Рафа.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР