Камера на автомобил Tesla Model 3 улови 57-годишната Анна Валенте,

...
Камера на автомобил Tesla Model 3 улови 57-годишната Анна Валенте,
Коментари Харесай

Собственик на Tesla улови вандал с камерите на колата си

Камера на автомобил Tesla Model 3 " улови " 57-годишната Анна Валенте, по време когато тя драска с ключ по боята на Tesla Model 3 на стойност 50 хиляди паунда. Това се случва на паркинг в Пул (Дорсет, Великобритания).

Т.нар. " Пазител на Tesla " става все по-популярен, откакто в мрежата се появиха доста истории под формата на видеоклипове, които се употребяват за идентифициране на виновните за закононарушенията лица.

Това видео е следващото такива доказателство. От него се вижда, че дамата съзнателно е оставя с ключа си 10 см драскотина на шофьорската врата. А тя го прави скришом, демонстрирайки на близките, че сякаш вади нещо от колата си.

Но бордовата камера в предния калник на Tesla-та снима по какъв начин тя чертае линия с ключа по боята. Собствениците на електрическата кола виждат драскотината едвам когато се прибрали от магазина.

След това вземат решение да прегледат записите от твърдия диск на колата, с цел да схванат в кой миг се е случило.Така схващат кой е направил това, защото самия случай е сниман от разнообразни ъгли.

Когато Валенте се доближава до Tesla-та, лицето ѝ се вижда ясно, както се виждат и регистрационните номера на нейния Nissan Juke, което разрешава на полицията да наблюдава колата на причинителя на действието.

Защо го е направила? Вероятно, тъй като Tesla-та е паркирана прекомерно покрай колата ѝ! Съобщава се обаче, че тя съзнателно паркира кросоувъра си на бялата линия, с цел да попречи на някой различен да паркира до нея.

В резултат на това съдът постанови, че Валенте би трябвало да заплати на притежателя на модела £3000 обезщетение. Смята се, че това е първият път в Обединеното кралство, когато фрагментите от Tesla са употребявани като доказателство в съда. Този случай ще се трансформира в казус.

Говорител на полицията в Дорсет отбелязва, че транспортното средство има вградено видеонаблюдение, което е предоставило ясни изображения на обвинения, предизвикал вредите. Жената е разпозната посредством видеозаписа и след това е изправена пред съда, с цел да получи справедливо наказване за дейностите си.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР