Kамен Воденичаров май е на крачка от поредна раздяла със

...
Kамен Воденичаров май е на крачка от поредна раздяла със
Коментари Харесай

Камен Воденичаров пак изоставя Слави Трифонов, подготвя свое шоу

Kамен Воденичаров май е на крачка от поредна разлъка със Слави Трифонов, който от три години работи в малкия екран на Дългия, разгласи преди дни, че става лице на ново риалити в кулинарната телевизия Soul&Paper. Говори се обаче, че огромната му цел е bTV, написа “Уикенд ”.

Новото шоу, което Камен Воденичаров ще води, се споделя „ Ястие на годината ". В него професионални и занимание готвачи ще се състезават за най-хубава рецепта в 5 категории: ястие със зеленчуци, ядене с месо, обичайната българска манджа, ресторантско ядене и десерт. Участниците ще бъдат както професионални готвачи, по този начин и дилетанти, а в журито влизат готвачи, ресторантьори и шефът на малкия екран Иван Тодоров, който преди години беше изпълнителен продуцент на Нова телевизия. Форматът е авторски, премията е лично предаване в кулинарната телевизия, а преди дни Камен Воденичаров показа шоуто си в изявление за предаването " Преди обед " на bTV. С него беше и новият му началник в кулинарната телевизия Иван Тодоров.

Интересно е, че шоуто беше показано като „ първото кулинарно риалити у нас ", макар че е известно, че у нас досега са предавани и доста други кулинарни риалитита, в това число предаването Masterchef на bTV. Каква е повода тъкмо в bTV да не се сетят, че са правили кулинарни риалитита, изключително като се има поради, че сега готвят следващ сезон на Masterchef, не е ясно. Освен Masterchef, у нас се излъчва и кулинарното риалити Hell's Kitchen по NOVA, а на първо място това Слави Трифонов направи Lord of the Chefs преди 11 години. Шоуто имаше единствено един сезон, само че това не трансформира обстоятелството, че точно то беше първото кулинарно риалити, снимано у нас.

Така или другояче, новото предаване с водещ Камен Воденичаров, който към момента се изявява и по малкия екран на Слави - 7/8 ТВ, само че не е ясно докога ще остане там. При Дългия артистът води две стратегии - " Beчерта на... " и „ Вечерта на Ку-ку бенд ". Освен това понякога влиза в облици във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ”, което към момента не е сменило името си, макар че Слави Трифонов съвсем не се появява в него. Говори се, че на Камен може да му е омръзнало да работи при някогашния си сътрудник в именитото студентско предаване „ Ку-ку ", по тази причина се цели към нови планове. Искало му се да се изявява в bTV, където понякога гостува, само че до момента не е водил лично шоу с изключение на първия сезон на „ Сървайвър през далечната 2006-а.

Известно е, че артистът се изявява и като продуцент, само че все още негови планове вървят главно в Българска национална телевизия. Нищо чудно да се цели в огромната частна телевизия, изключително откакто преди две години смениха програмния шеф. В bTV сега интензивно търсят нови излъчвания, с цел да обновят програмата си. Дали има късмет от кулинарния канал Воденичаров да се трансферира в огромната телевизия, към този момент не е ясно. Но той е упорит, въпреки и не толкоз, колкото някогашния си сътрудник Слави. Камен работи по-бавно, подвига по-малко звук към себе си, само че и не се замесва със кавги, за разлика от Трифонов. Позитивният му имидж го прави съвършен за консервативна телевизия като bTV и нищо чудно скоро да забележим негово предаване в ефира ѝ. Любопитно е, че по-малко от седмица откакто показа кулинарното си предаване в „ Преди обед ", Воденичаров отново беше в предаването. Това стана предходната сряда. Той беше един от гостите, с които шоуто отпразнува рождения ден на музиканта Любо Киров. Дали е просто съвпадане, или има е по-дълбок смисъл в тези чести появи на артиста в малкия екран, евентуално скоро ще стане ясно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР