Камен Георгиев е една от най-ярките емблеми на България в

...
Камен Георгиев е една от най-ярките емблеми на България в
Коментари Харесай

Камен Георгиев пред ТОПСПОРТ: Съперникът ми е мощен страйкър, но аз съм перфектно подготвен

Камен Георгиев е една от най-ярките емблеми на България в света на бойните спортове. Състезател, треньор, войник по предопределение и по душа, осведомен в елементи с всяка дребна детайлност, с всеки привидно нищожен, а в действителност определящ акцент в бойните изкуства, Георгиев не един и два пъти е вдигал на крайници българските почитатели, печелейки купа след купа във всевъзможни стилове, доказвайки пред света, че страната ни има с какво да се гордее на тепиха, татамито и кръга.
 Снимка 317398
Един от ветераните ни, прочут в целия свят с изявите и неопетненото си добро име, разполага с десетки оценки както в определяните като нормални, по този начин и в нетрадиционните бойни стилове. Георгиев е международен, европейски и балкански първенец по санда, планетарен номер едно в бойното самбо, международен отличник по combat wrestling, първенец в един от изначалните бойни стилове - панкратион, както и нееднократен победител в ММА-сблъсъци, разполагащ с над 20 триумфа в смесените бойни изкуства.
 Снимка 307197
Специално за ТОПСПОРТ , Камен Георгиев показа упованията си за идната галавечер ISFA Final Conflict.

Тази събота, в Перник, от 20:00 часа в зала " Борис Гюдеров ", Георгиев ще пази пояса си в лека тежка категория против Петър " Адреналина " Петров.
 Снимка 452373
" Сигурен съм, че ще се получи здрава борба. В никакъв случай не бих си разрешил да подценя противника си, който и да е той.

Разбрах, че Петър е поискал да се изправи против мен и одобрих предизвикването. Първоначално съперникът ми трябваше да е различен, само че не се случиха нещата.

Петър е в много добра форма, както и сами можете да забележите. От 2016 година насам е качил доста мускулната си маса. Мощен страйкър е. Не споделям, че не е задоволително приключен във всяко отношение, само че несъмнено страйкингът прави усещане.

Очаквам да стартира мощно. Очаквам и изненади. Възможно е да потърси изненадата, а по какъв метод ще се случи това - няма по какъв начин да кажа сигурно.
 Снимка 446944
Източник:

Но би трябвало да подчертая, че съм квалифициран за всичко. За всеки вероятен процес на конфликта. Няма нещо, което да ме тормози. Знаете, че разполагам със страховит екип от бойци и първенци, с които подготовката ми е постоянно на съвършено равнище.

Това е първата ми отбрана на този пояс. Ще се постарая да дам максимума от себе си и да развеселявам почитателите си с победа ", сподели Георгиев.
 Снимка 452372
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР