Камен Донев слага руса перука и корона за най-новия си

...
Камен Донев слага руса перука и корона за най-новия си
Коментари Харесай

Камен Донев слага корона


Камен Донев поставя руса перука и корона за най-новия си театър „ С най-голямо почитание “ , чиято премиера е на следващия ден, 9 октомври, написа Телеграф. Големият артист е създател на пиесата, която ще се играе в театъра в Пловдив, режисьор и реализатор на основната роля. Затова плакатът на постановката разумно е с неговия облик.

„ Това е едно мигане към публиката. Който пристигна да го гледа, ще разбере каква е концепцията на короната. Не желая да разгадавам детайлности, само че това е доста друг театър, с доста разнообразни облици, обединени от концепцията да са дружно. Пеят, танцуват. Аз също пея няколко песни. Има и някои известни мелодии, само че множеството са написани особено, като текстовете, несъмнено, са на Камен. С него постоянно е прелестно да се работи, само че си е и предизвикателство “, описа Албена Колева. Нейната героиня се назовава Пресканяна и сменя два костюма.

Освен Камен Донев и Колева, вземат участие актьорите Стоян Сърданов, Патриция Пъндева, Красимир Василев, Мариана Йотова, Алексей Кожухаров и други, а специфичното присъединяване е на Росен Чепилски .

Ще се изяви и дъщерята на Лилия Маравиля – Паола Маравиля, както и друга млада вяра на сцената – Катрин Гачева , които бяха определени с кастинг за представлението.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР