Камен Донев отговори на новината, че директорът на Народния театър

...
Камен Донев отговори на новината, че директорът на Народния театър
Коментари Харесай

Камен Донев предизвика директора на Народния театър на боксов дуел

Камен Донев отговори на новината, че шефът на Народния спектакъл го съди за засегнатост. Той написа пост във Фейсбук, в който предлага той и Васил Василев да премерят сили в боксов мач.

Вижте цялата обява на артиста:

" Ако си мъж…

За голямо страдание цялата тази история не се развива по времето на Сирано Дьо Бержерак, когато с наслада бих провокирал този човек на двубой с рапири или шпаги. Но въпреки всичко има една опция той да отбрани достойнството си, в случай че тя е накърнена…. И това може да се реализира на БОКСОВИЯ РИНГ - по разпоредбите на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва директно по малкия екран. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна идея.

Абсолютно сериозен съм. 

 Чакам отговор.

P.S

Ако господин Васил Василев има потребност от пари, мога да му дам 2500 лева незабавно, без да ми ги връща.

Камен Донев - възможен предстоящ шеф на Народен Театър “Иван Вазов ” или Министър на културата. "

Припомняме, че в Софийския областен съд е формирано дело по просба на шефа на театъра, който се почувствал афектиран от изявление на артиста Камен Донев, който в изявление нарекъл Василев „ шушумига “, „ човечец “ и споделил, че „ не е непокътнат човек “. Директорът на Народния спектакъл упорства Донев да бъде приет за отговорен за засегнатост и да му заплати 2 500 лева за породени неимуществени вреди.

От своя страна Васил Василев не разяснява дейностите на Камен Донев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР