Камен Донев би бил компетентен и честен министър на културата„Да

...
Камен Донев би бил компетентен и честен министър на културата„Да
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Да съм в „Продължаваме Промяната“ е знак, че тук всичко е чисто, каза още той

Камен Донев би бил способен и почтен министър на културата

„Да съм в партията „Продължаваме Промяната“ е моят метод да дам знак, че всичко е чисто и по тази причина съм част от тях. Нещата стават малко постепенно, би трябвало време да се трансформират нещата. Видеото на министъра на културата беше безогледно. Сигурен съм, че си е направил изводите. Камен Донев би бил способен и почтен министър на културата“. Това съобщи Христо Петров – Ицо Хазарта в ефира на „На фокус“.

По думите му няма по какъв начин страната ни да остане равнодушна и неутрална във връзка с войната в Украйна. Той разяснява и тематиката за избора на нов началник на Българска народна банка. „Познавам и Каримански, и Гюров, имам положителни усещания от тях, няма обаче единогласие за нито един. Продължаваме до момента в който нещата не се случат“, счита той. И добави, че доста по-важна тематика са цените на храните. 

„В Плана за възобновяване има 12 милиарда лв., които ще влязат непосредствено в стопанската система ни ще спомогнат нещата да се успокоят. Съсредоточен съм в това да върша каквото мога нещата да вървят“, уточни Петров. За него номинацията на Карбовски в Съвет за електронни медии е получила несправедливо огромен проведен писък. „Той е друг публицист, има почерк. Не може да поддържаме единствено „правилните“ разнообразни. Когато не склонен с някого не го обиждай, обори го“, прикани той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР