Камелия вече е майка, както писахме първи преди няколко дни.

...
Камелия вече е майка, както писахме първи преди няколко дни.
Коментари Харесай

Кошмар за Камелия! Чака 20 години за дете, а накрая пропуска отглеждането му?

Камелия към този момент е майка, както писахме първи преди няколко дни. Тя не споделя пола на бебето си, само че се допуска, че е момче.

Ками не е раждала, което е несъмнено. Първо, тя е на 52 година и не се знае дали към момента може да зачене. И второ, през последните месеци не личеше да е бременна.

Има два разновидността за встъпването й в майчинство. Според по-вероятният е да е прибегнала до услугите на сурогатна майка. Ками има два спонтанни аборта зад тила си и от години твърди, че казусът й е обвързван с износването, не със зачеването.

Затова доста евентуално е да е платила на жена да износи бебето й. Проблемът е, че в България това е неразрешено. В чужбина не е по този начин, само че юристите настояват, че доста мъчно би узаконила детето като свое, в случай че е било родено от сурогатна майка зад граница.

Най-вероятно Ками и Цветин са престъпили закона, което се санкционира с от 1 до 6 години затвор и санкция от 5000 до 15000 лева Именно това сега заплашва Камелия, в случай че прокуратурата се самосезира.

Подобен процес на нещата би означавал цялостен призрачен сън за Ками и Цецо. Те чакат своята рожба към този момент близо 20 години, а може да се окаже, че певицата ще пропусне най-милите години от живота на детето си – тези до постъпването му в 1 клас.

Инфо: HotNews.bg

Тагове: Камелия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР