Камелия твърде лицемерно заяви в интервю, че трудно си сваля

...
Камелия твърде лицемерно заяви в интервю, че трудно си сваля
Коментари Харесай

Лицемерие!Вечно голата Камелия трудно си сваляла дрехите

Камелия прекомерно лицемерно съобщи в изявление, че мъчно си смъква облеклата. Певицата, известна с освен в списание, само че и в обществените мрежи не била като останалите си колежки, които елементарно смъкват облеклата, разгласи самата тя пред Нова телевизия. Hotnews.bg не може да преброи голите само че е безапелационен, че чак сериозна компликация Камелия не изпитва, тъй като тя театралничи топлес с мотив и без мотив.



Дори в студиото на Лора Крумова тя беше без, а преди години непрестанно се печеше гола и обилно показваше свои фотоси на всички почитатели. "Никога не съм прекрачвала границата, да заставам просташко и Това е вътрешна хигиена. Веднъж излязох по лепенки на сцената. Блестяха в розови и жълто с едни кръстчета.

Беше потрес за всички, с изключение на за мен. Балетът си сбърка стъпките и продуцентът ми сподели: "Уби ги всички ". Тя не пее на плейбек през последните 15 години. "Направих инфектиране и се научих да пея с диафрагма. В момента отивам на вокален възпитател, който ме учи на лекост в пеенето и неща, които дават отговор на съвремието ", разкри Камелия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР