Камелия цака Теди Александрова с нов дует със Сашо Роман.

...
Камелия цака Теди Александрова с нов дует със Сашо Роман.
Коментари Харесай

В Чалгата Не Могат Да Си Поделят Сашо Роман

Камелия цака Теди Александрова с нов дует със Сашо Роман. Младата пайнерка още не може да се нарадва на сполучливата си колаборация с гласовития артист в парчето си “Най-боли ме”, а към този момент има възможност да бъде засенчена от нов шлагер.

Камелия показа “Хотел на греха” преди дни и незабавно получи възторжени мнения от феновете си. Присъствието на Сашо Роман в парчето без подозрение е асъдействало за хитовия му заряд. Почитателите приветстваха бурно втория план на тандема Камелия и Сашо Роман, а това надали е добра вест за Теди Александрова.

Вече няма подозрение, че присъединяване на ветерана Сашо Роман подсигурява триумфа на всяко парче. Почитателите обожават изпълнителя на неостаряващата ария “Мой, ангеле”, макар че той от дълго време не бълва продукция като настоящите фолк реализатори.

Сашо Роман продължава да се радва на обичта на почитателите, без значение дали има нови песни. Колежките му очевидно добре са усетили това, тъй като се надпреварват да го канят в свои планове.

Камелия първа се сети, че дует с сътрудника й ще я изстреля на върха на класациите, написа Уикенд. Блондинката го предложения в парчето си “Името ти”, което обра овациите на публиката. Песента още веднъж е измежду шлагерите и това е повода певицата да го включи и в новото си парче.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР