Камелия Тодорова ще представи на Sofia Summer Fest лятно издание

...
Камелия Тодорова ще представи на Sofia Summer Fest лятно издание
Коментари Харесай

Камелия Тодорова пътува през света на музиката на Sofia Summer Fest

Камелия Тодорова ще показа на Sofia Summer Fest лятно издание на плана си " Вечната музика ". Концертът е на 20 юли от 19,30 часа в Южен парк II, в София. Програмата включва обичани на няколко генерации джаз стандарти, поп, рок, темп енд блус и соул шлагери.

Проектът " Вечната музика " съставлява пътешестване в международната музикална история. Отличава се с нови тълкования, актуален взор и последователност на българската музикална сцена. Джаз примата радва публиката с нов взор върху типичен и модерни композиции.

Проектът " Вечната музика " непрестанно се развива. В лятното му издание публиката ще чуе и тълкования на песни на реализатори от новата музикална история като Марвин Гей, Арета Франклин, Тина Търнър и други. Ще звучат и едни от най-красивите емблематични български авторски песни на Камелия Тодорова.



За този план, неповторимата певица основава екип от млади надарени музиканти и реализатори – трио беквокали и квартет музиканти.

Аранжиментите на включените в концерта творби са основани от Юлиан Янев. Той е потвърден на българската музикална сцена пианист и е началник на музикалния квартет. В него се включват и Щерион Пилидов - китара, Радослав Славчев - бас и Георги Марков-младши - ударни.

Камелия Тодорова, нейният екип и екипът на Sofia Summer Fest имат вяра, че класиката постоянно е съвременна. Хубава музика, другари и положително въодушевление са съставките на една прелестна лятна вечер в Южния парк точно на Илинден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР