Камелия Тодорова призна, че с ексцентрика Денди били женени. Джаз

...
Камелия Тодорова призна, че с ексцентрика Денди били женени. Джаз
Коментари Харесай

Камелия Тодорова призна: С Денди бяхме женени!

Камелия Тодорова призна, че с ексцентрика Денди били женени. Джаз певицата и светският хроникьор се оженили преди повече от 17 години. По това време певицата била част от трупата на столичен спектакъл, в този момент „ Алма Матер “ в Софийския университет.

„ Да, вдигнахме женитба с Денди в „ спектакъл на театрите “,за пиар и за наше развлечение. Това беше едно артистично шоу. Не мога да кажа, че добре се познавахме с Денди, само че той бе мой почитател “, връща обратно лентата певицата и актриса.



Досега екранната „ търновска кралица “ не е разкривала пред медиите за „ театралната си женитба " с Любомир Милчев, прочут като Денди. Джаз дивата не е коментирала обществено убийството на Денди.

„ Има ли въобще покруса в България,която да е разкрита? “, пита реторично джаз дивата.

По думите й ексцентричният публицист е погубен поради неговата друга половост. Той бе атакуван предишния април в дома си, само че до момента не се знае кой  е неговия убиец.

Преди повече от година Денди бе пребит пред дома си от незнаен палач. Над месец той прекара в болница в изкуствена кома, само че по този начин и не пристигна в схващане.Въпреки напъните на проверяващите, те не съумяха да влезнат в дирите на мистериозния причинител.Разпитани са голям брой очевидци, само че органите на реда не знаят нито кой е направил убийството на Денди, нито повода за тази жестока експанзия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР