Камелия Тодорова най-накрая намери сили да се раздели с най-големия

...
Камелия Тодорова най-накрая намери сили да се раздели с най-големия
Коментари Харесай

След като спря алкохола, значителна промяна настъпи за Камелия Тодорова

Камелия Тодорова най-сетне откри сили да се раздели с най-големия си проблем – алкохола. В последно време примата на родния джаз надига само чаши с вода.

Дори на всемирски събития, където се леят скъпи напитки, тя е непоклатима и изцяло трезва.

За проблемите на Камелия Тодорова с алкохола се носят митове.

Говори се, че те са били най-голямата спирачка в живота и кариерата на надарената певица, която и през днешния ден – месец преди да навърши 69 години, е в отлична форма като реализатор и може да постави в дребния си джоб съвсем всяка от младите си колежки.

Самата Камелия не крие за своя проблем. В спектакъла си „ Моят глас ” преди към година тя описа, че е пиела от тъга и се е мразела за слабостта си. Явно обаче тези горчиви дни към този момент са останали в предишното.

Напоследък звездата на родния джаз не близва алкохол даже когато всички към нея надигат чашите. Репортери вече на няколко пъти я виждат в компания по софийските заведения. Прави усещане, че даже всички край нея да подвигат тостове, изпълнителката не си поръчва нищо друго с изключение на вода, написа „ Уикенд “.

Тя постоянно се появява на всемирски събития в безупречен тип, извънредно елегантна, с съвършена прическа и явно – без да е близнала алкохол. В държанието си е тиха, обрана, държи се с голямо достолепие, както подхожда на статута й на една от най-големите певици в страната. Прави също по този начин усещане отношението на останалите в компанията към нея – с очебийно почитание. Говори се, че откогато не пие, кариерата й също е тръгнала във възходяща посока. Освен личните си изяви тя прави концерти и с млади колежки като да вземем за пример Рут Колева и Милица Гладнишка.

Говори се, че Камелия от години водела битка с алкохола и очевидно най-сетне е излязла от тази битка като победител. Според слуховете, тя е търсила помощ от психолози, които са експерти по зависимости. Най-силният й тласък да остане трезвена обаче били двете й дъщери – Рейчъл и Мириам-Ребека, които я подаряват с две внучета. Щастието, че е станала баба, избавило певицата от демоните на предишното, които я тласкали към алкохола. Тя нееднократно е споделяла пред медиите, че от бъдещето си желае най-вече да бъде здрава, с цел да се радва на своите деца и внуци.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР