Камелия надмина дори и себе си по скандалност в клипа

...
Камелия надмина дори и себе си по скандалност в клипа
Коментари Харесай

Тотал Щета! Чукат Грубо Камелия В Нов Клип

Камелия надмина даже и себе си по скандалност в клипа към новата си ария „Името ти“. Парчето, което е кавър на шлагера на гръцката звезда Пеги Зина (Trekse), бе показано преди дни и съумя да шокира цялата колегия, видя Secret.bg.

Във видеото Камелия, която се появява и с къса черна коса, се впуска в интимни игри с екранния си сътрудник, който пък напълно не е половинката й в живота – Цветин. Бившата пайнерката, обаче, демонстрира забележителен професионализъм, като се абстрахира от този факт и се раздава оптимално.

Макар да не се демонстрира кой знае какъв брой гола плът или най-малко толкоз спрямо други клипове на певицата, сюжетът сигурно е предиздвикал почитателите да се изчервят от терзание, написа „Уикенд“. Сцените от видеото, в което припява и Сашо Роман, несъмнено не са за малолетни. Нищо, че се разчита повече на въображението на фена, в сравнение с в действителност да се демонстрират голотии.

Асоциациите, обаче, не са за подценяване. Камелия е размятана като парцалена кукла от колегата си. Тя хапе пръстите му, а той я стиска за гушата. Към края на видеото акцент се слага на една избрана поза – Камелия е простната по гърди на кухненската маса, а екранният й сътрудник я натиска с две ръце за врата.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР