Камелия, която днес празнува 50-ти рожден ден, за първи път

...
Камелия, която днес празнува 50-ти рожден ден, за първи път
Коментари Харесай

Камелия: Направих аборт с близнаци на рождения си ден

Камелия, която през днешния ден чества 50-ти рожден ден, за първи път призна, че на три пъти е губила деца. Най-болезнено било последния път, когато лекарите трябвало да създадат аборт на близнаците й навръх неин рожден ден. “Направила съм всичко допустимо да имам деца, в случай че би трябвало това да се случи в този живот, ще стане “, изповяда певицата в изявление за Нова телевизия.

Камелия бе безапелационна, че мъжът до нея Цветин я е предиздвикал да се научи да обича, а раздялата с него била едно от най-трудните неща, които е претърпяла. Тогава била станала жертва на славата и мислела, че всички са й длъжни. “Ти не си момичето, в което се влюбих “, споделил тогава Цветин. Тя призна още, че на два пъти е била бясно влюбена в други мъже, като единият бил много по-млад от нея.

Въпреки всичко, Цветин си остава най-важния мъж до нея, на който разчитала и при раздялата си с „ Пайнер “. Това пък бил най-трудният миг в кариерата й. „ Една звезда не може да има началник, може да има продуцент “, изясни Камелия решението си да напусне музикалния колос. „ Имахме положителни моменти, само че и разлики “, сподели още Камелия пред Мон Дьо и изрично отсече, че в никакъв случай не е слизала от върха от началото на кариерата си.

По-рано денем тя сподели в обществените мрежи по какъв начин чества 50-те в суперсекси тоалет и с шампанско в ръка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР