Камелия има какво да покаже и това категорично не е

...
Камелия има какво да покаже и това категорично не е
Коментари Харесай

Камелия смая в най-малкия бански

Камелия има какво да покаже и това изрично не е фамозният й нос, който занимава публиката в последните месеци. 50-годишната певица се появи в толкоз изрязан бански, че спря дъха на феновете си. Долнището на костюма и е толкоз маниатюрно, че е мъчно да се види, само че пък идеално разкрива съвършената форма на изпълнителката. Преди две лета Камелия често-често позираше чисто гола и явно още веднъж се готви да ни се покаже в цялостния си искра, по тази причина тренира с бански костюми, по-малки от носна кърпичка.

Камелия съблюдава хранителен режим, колкото и да отхвърля това и на него се дължи изумителната за година й форма. “Най-дълбоките привички у индивида са половите и питателните, те най-трудно се променят”, споделя певицата. За нея преди всичко е водата, по-късно е придвижването и едвам на трето храненето. Певицата има избрани привички, които съблюдава всеки ден. Сутрин, когато стане, изпива една чаша топла вода. Изчаква половин час и изпива една чаша фреш.

“След към 40-50 мин пия една чаша от по този начин наречения мой зеленьош”, разкрива певицата. Той включва разнообразни съставки като грахов и оризов протеин, суперхрани като мака, пчелен прашец, пшеничени стръкове, водорасли и всевъзможни такива потребни неща. “Прилича на зелен бъркоч и аз му крещя зеленьош”, смее се певицата. След това до вечерта не яде безусловно нищо, а пие към 2 литра вода. Зеленьошът оказва помощ, защото Камелия не яде месо или млечни артикули всеки ден, а единствено когато ѝ се доядат. Веднъж седмично пък кара единствено на вода.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР