Камелия и половинката й са заедно от много години, а

...
Камелия и половинката й са заедно от много години, а
Коментари Харесай

Камелия разкрива тайната на перфектната връзка

Камелия и половинката й са дружно от доста години, а любовта им е все по този начин мощна. Хитовата изпълнителка описа каква е тайната на сполучливата връзка.

Според нея преди всичко е това, че в действителност се обичат. Двамата са минали през доста компликации, само че точно това ги е задържало дружно. Тя споделя, че даже за година били разграничени. Събрала ги любовта и връзката. Между тях няма секрети.

„ След тази разлъка с него си казахме всичко и към този момент сме необременени от предишното и по този начин изградихме едно ново, чисто начало. Това е шерване – да можеш пред другия да останеш освен физически, само че и душевно гол “ – споделя обичаната певица в изявление.

Камелия с горделивост споделя, че Цветин я е трансформирал към по-добро. Двамата не  се карат, само че имат  разногласия и разминавания в мненията си.

„ Хубаво е всеки да си пази своето мнение, само че никой да не се постанова на другия. Ние живеем в къща и от време на време, като сме изнервени и спорим, аз се качвам на третия етаж, а след 15 минути слизам и отново започваме да разясняваме и позволяваме нещата. Ако съм по-разгневена и се разрева, от време на време той идва на третия етаж и ми споделя: „ Извинявай, може би методът ми на изказ не беше верният. “ Когато една връзка е построена въз основата на почтеност, неприкритост и шерване, при спор може да се разгневиш, когато някой не е на твоето мнение, само че хубавото е, че вие имате откритостта да си кажете – не ми харесва тона ти и метода ти на изявление ” – прибавя Камелия.

Източник:  signal.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР