Камелия чукна 49 години с нова еротична фотосесия, благодарности към

...
Камелия чукна 49 години с нова еротична фотосесия, благодарности към
Коментари Харесай

Камелия чукна 49 години по гащи! Защо само Емилия й честити, има ли интрига в чалгата?

Камелия чукна 49 години с нова еротична фотосесия, благодарности към феновете си, пояснение в обич към дългогодишния си другар Цветин и следващо самопризнание в чужбина. Тенисистът Новак Джокович отпразнува успеха си за купата на АТР с именития шлагер на Камелия „ Луда по теб ”. видя HotArena. Впечатление на почитателите на Камелия направи фактът, че Емилия бе единствената певица от „ Пайнер ”, която поздрави колежката си за празника й.

Парчето, което някогашната пайнерка изпя в края на 90-те години, стана известно в западната ни съседка, откакто бе включено във кино лентата на режисьора Милош Абрамович „ Южен вятър ”. „ Луда по тебе ” бързо се трансформира в една от най-поръчваните песни в сръбските нощни заведения. Набираше известност и в интернет. Затова не е огромна изненада, че точно на „ Луда по тебе ” Джокович се развихри със съотборниците си в съблекалнята след успеха за купата на АТП в Австралия. Видео, в което звучи песента „ Луда по тебе ”, а огромният тенисист изригва с „ Айде, всички българи! ”, се появи в интернет броени дни откакто Камелия чества рожден ден. Изборът на тенисистите да честват на неин шлагер е като неочакван подарък за празника й. „ Честита победа, момчета ”, написа Камелия в инстаграм и фейсбук профилите си, където разгласява видеото на Джокович от съблекалнята.

Блондинката показа и нова еротична фотосесия, за която театралничи по токчета и жълт суитчър, а надолу е по гащи.

За всяка блага дума и жест, за всеки изживян момент и страст - прегръщам ви с душата си и ви благодаря! Колко е огромно сърцето ти демонстрира не любовта, която можеш да поемеш, а любовта, която можеш да дадеш. Моето прелива от обич и ви я правя подарък без излишък! ”, показа Камелия.

Няколко дни по-рано фолкдивата означи персонален празник с обичания си Цветин. „ Честита годишнина от приключението, Любов! Обичам те! ”, написа Камелия към фотография, за която с приятеля й театралничат с по чаша алено вино пред коледната елха. Цветин е леко измършавял и e с дълга коса. Тениската и късите панталони, на които се е спрял пък, разкриват, че не е измежду последователите на епилацията.

Не може да се каже, че Камелия беше измежду любимките в „ Пайнер ”, защото премълчаването по никакъв начин не е типично за нея. Блондинката е известна освен с неостаряващия си съблазън, а и с директното си и искрено отношение. Така че надали е изненада, че колежките й в попфолк колоса, който напусна преди време, не заляха обществените мрежи с благопожелания за рождения й ден. И въпреки всичко има изключение. Емилия изненада Камелия със сърдечен привет, в който показа, че тя е „ добър и стойностен човек ”, написа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР