Камаро Усман продължи с наказателните си акции в UFC. Тази

...
Камаро Усман продължи с наказателните си акции в UFC. Тази
Коментари Харесай

Машината Камаро Усман прегази и Хорхе Масвидал

Камаро Усман продължи с наказателните си акции в UFC. Тази заран 33-годишният нигериец записа 16-ата си поредна победа, откакто се разправи с Хорхе Масвидал на UFC 251 в Абу Даби. Така той отбрани купата си в полусредна категория.

Първият рунд стартира с офанзива на Усман, който смъкна Масвидал на земята, само че американецът отговори с тежки удари в главата на нигериеца. Усмън пък приключи рунда с лакът в лицето на противника, който направи и аркада над окото му.

Вторият рунд още веднъж Усман диктуваше темпото, откакто притисна съперника си до мрежата, въпреки и без да може да му нанесе доста рискови удари. За сметка на това той му направи нова аркада след несъзнателен удар глава в глава.

Нигериецът продължи да натиска и в третия рунд, въпреки тогава да хвана Масвидал за слабините, което накара съдията да спре срещата за няколко минути и да направи забележка на Усман. След подновяването на борбата обаче 33-годишният войник на два пъти смъкна американеца на земята и му вкара много тежки лакти в главата.

До края на мача Усман изцяло доминираше, като още два пъти смъкна Масвидал на земята и не му даде никакъв късмет да се съвземе и да направи някакви значими офанзиви.

Так успеха изрично отиде на сметката на Усман след съдийско решение - 50-45, 50-45 и 49-46. Нигериецът продължава да няма загуба в UFC, а в ММА е със 17 триумфа и 1 проваляне. Масвидал пък към този момент е с актив 35-14.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР