Камарата започна това, което републиканците претендират да бъде разследване за

...
Камарата започна това, което републиканците претендират да бъде разследване за
Коментари Харесай

Белият дом и съюзниците отхвърлят твърденията за „преграда“, докато Републиканската партия в Камарата на представителите подготвя гласуване за импийчмънт

Камарата стартира това, което републиканците претендират да бъде следствие за импийчмънт на господин Байдън през септември, когато тогавашният ръководител на Камарата Кевин Маккарти разгласи, че той разпореди на Комитета за контрол на Камарата да проверява това, което той разказа като „ обвинявания за корист с власт, възпрепятстване и корупция “ към събития, които значително са се случили доста преди господин Байдън да встъпи в служба.

По това време господин Маккарти сподели обвиняванията против господин Байдън, свързани с задграничната бизнес работа на сина му Хънтър Байдън и предходната му работа в борда на украинска енергийна компания, „ постановат в допълнение следствие от Камарата на представителите “.

Камарата следствието беше продължение на напъните, които започнаха малко откакто Републиканската партия пое контрола над камарата през януари и не престават неотслабващо от този момент.

Но Белият дом до момента отхвърли напъните на Републиканската партия да употребява декларацията на господин Маккарти, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР