Камарата на строителите в България (КСБ) подкрепя с дарения изграждането

...
Камарата на строителите в България (КСБ) подкрепя с дарения изграждането
Коментари Харесай

Камарата на строителите подкрепя с дарения изграждането на най-високия пилон за българско знаме

Камарата на строителите в България (КСБ) поддържа с дарения построяването на най-високия стълб за българско знаме. Идеята е трибагреникът да се вее над Роженските поляни.

 

" Управителният съвет на КСБ реши да поддържа самодейността за създаване на най-високия стълб на емблематичните Роженски поляни, на който гордо да се извиси българският трибагреник.

Събирането на дарения от всички строители и физически лица, които желаят да се включат в благотворителната самодейност, ще се осъществя посредством Фондацията на КСБ „ Български строител “, оповестява Камарата на страницата си в интернет.

 

" Строителите постоянно сме били хората, които не просто построяваме обекти и формираме образа на страната. Ние сме меценати, донори на благородни дела, оказваме помощ на изпаднали в неволя ", се споделя още в документа.

 

В него се споделя още:

 

" Средствата ще се събират до края на месец юни, а на 13.07.2023 година е планувано огромното събитие в сърцето на Родопите. Цялата сума, която строителните компании съберем за идеята, ще бъде предоставена на основателите в лицето на Фондация „ Наследство в бъдещето “.

Даренията се събират по следната банкова сметка:

ФОНДАЦИЯ БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛ

Банка ДСК

BIC: STSABGSF

IBAN:BG29STSA93000027602955

Контакти на Фондация „ Български строител “: [email protected] или [email protected].

Нека ние, строителите на България, подкрепим тази самодейност и всички дружно да допринесем за благополучното й осъществяване! "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР