Камарата на представителите на Япония отхвърли вот на недоверие срещу

...
Камарата на представителите на Япония отхвърли вот на недоверие срещу
Коментари Харесай

Правителството на Япония оцеля след вот на недоверие

Камарата на представителите на Япония отхвърли избор на съмнение против кабинета на премиера Фумио Кишида, импортиран от главната опозиционна партия, оповестява организация " Никей ".

Това се случва ден, откакто министър-председателят разсея спекулациите за предварително разформироване на Народното събрание.

Конституционно-демократическата партия на Япония разкритикува Кишида, че не е съумял да изясни изцяло по какъв начин ще бъдат финансирани основни политики, като ограниченията за на страната и за стимулиране на бързо

След като през вчерашния ден Кишида съобщи, че няма да реагира на импортирания избор на съмнение, като свика предварителни избори по време на настоящата сесия на Народното събрание до идната сряда, който Конституционно-демократическата партия на Япония се надяваше да получи, беше понижено, изключително като се има поради, че беше малко евентуално вотът на съмнение да се състои.

Внасянето на избор на съмнение от опозиционните партии не е нещо извънредно по време на подготовката за закриване на постоянните парламентарни сесии, които нормално се привикват през януари.

Съгласно конституцията на Япония, в случай че предлагането за избор на съмнение бъде утвърдено в долната камара, Народното събрание се разпуска в границите на 10 дни или всички членове на кабинета би трябвало да подадат оставка.

Всеки избор на съмнение, импортиран през последното десетилетие, е бил отхвърлян в долната камара, която е под контрола на ръководещия блок на Либерално-демократическата партия и нейния сътрудник " Комейто ".

Днес Конституционно-демократическата партия на Япония внесе предлагането, откакто на пленарна сесия на Камарата на съветниците - горната камара на Народното събрание, бяяха признати някои основни законопроекти, като този, ориентиран към поощряване на по-доброто
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР