Камарата на представителите на САЩ в понеделник публикува текст на

...
Камарата на представителите на САЩ в понеделник публикува текст на
Коментари Харесай

Резолюцията за импийчмънт на Тръмп е за подстрекателство към метеж

Камарата на представителите на Съединени американски щати в понеделник разгласява текст на резолюция за импийчмънт на настоящия президент Доналд Тръмп , републиканец, състояща се от една публикация от от СиЕнЕн.

Авторите на самодейността, която би трябвало да бъде импортирана в долната камара на американския законодателен орган от името на демократа Дейвид Сисилини (от Роуд Айлънд), са уверени, че Т , с държанието си в деня на размириците край американския конгрес, " показва, че ще остане опасност за националната сигурност, народна власт и конституция , в случай че му бъде разрешено да остане на поста си. "

Председателят Нанси Пелоси ще търси гласоподаване на резолюция, призоваваща вицепрезидента Майк Пенс и чиновниците на кабинета да се базират на 25-ата корекция , като във вторник се чака гласоподаване, оповестява Агенция Франс Прес.

След това Пенс и кабинетът ще разполагат с 24 часа, с цел да работят, преди камарата да премине към импийчмънт .

Никога не употребяваната 25-та корекция на Конституцията на Съединени американски щати разрешава на вицепрезидента и кабинета да отстранят президент, считан за неспособен да си прави работата.

Докато мнозина подлагаха на критика Тръмп, републиканците обявиха, че импийчмънтът е разделяне във време за единение . И въпреки всичко, някои републиканци може и да го поддържат.

Сенаторът от Небраска Бен Сасе разяснява, че ще прегледа всички публикации, изпратени от Камарата. Представителят на Илинойс Адам Кинцингер, чест критик на Тръмп, съобщи, че ще " гласоподава по верния метод ", в случай че въпросът бъде подложен пред него.

Статиите, в случай че бъдат признати от Камарата, могат да бъдат предадени на Сената за правосъден развой , като сенаторите работят като правосъдни заседатели, с цел да оправдаят или осъдят Тръмп. Ако бъде наказан, Тръмп ще бъде отхвърлен от служба и ще бъде завещан от вицепрезидента . Това би било първият път, когато президент на Съединени американски щати е импийчван два пъти.

, проби през защитни линии и прозорци и нахлу в Капитолия в сряда, принуждавайки депутатите да изоставен, до момента в който завършват успеха на Байдън над Тръмп в Изборния лицей.
 Импийчмънт надвисва над Тръмп
Импийчмънт надвисва над Тръмп

Натиск над Пенс да приложи 25-та корекция на конституцията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР