Камарата на представителите на САЩ ще разгледа въпроса за помощта

...
Камарата на представителите на САЩ ще разгледа въпроса за помощта
Коментари Харесай

Ударите на Иран ще наклонят везните в САЩ за подкрепа за Украйна

Камарата на представителите на Съединени американски щати ще прегледа въпроса за помощта за Украйна тази седмица.

Съединени американски щати просто би трябвало да се засилват в този момент, с цел да дават помощ на Украйна, съобщи конгресменът Майк Търнър в коментар за NBC News, цитира OFFnews.bg.

" Русия стартира да печели позиции. Украйна стартира да губи способността си да се пази. Съединени американски щати би трябвало да се засилват и да дават на Украйна оръжията, от които тя се нуждае. И мисля, че ще забележим голяма поддръжка за това в Камарата на представителите тази седмица ", сподели той.

Иранското нахлуване против Израел е доста евентуално да накара Съединени американски щати да работят доста по-решително и да гласоподават в поддръжка на помощта за Украйна.

" В светлината на неоправданата офанзива на Иран против Израел Камарата на представителите през идната седмица ще се отклони от авансово оповестения законодателен график и вместо това ще прегледа законодателство, което поддържа нашия съдружник Израел и държи Иран и неговите терористични поддръжници виновни ", съобщи водачът на болшинството Стив Скалис от Републиканската партия.

Подкрепата за помощта за Украйна измежду американците се е нараснала от ноември 2023 година насам. Резултатите от изследването демонстрират, че повече от една трета от интервюираните считат, че Съединените щати не вършат задоволително, с цел да оказват помощ на Украйна във войната против Руската федерация. Но съвсем същата част от американците считат, че Съединени американски щати вършат прекалено много, с цел да оказват помощ на Киев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР