Камарата на представителите на САЩ гласува в сряда официално да

...
Камарата на представителите на САЩ гласува в сряда официално да
Коментари Харесай

Камарата на представителите на САЩ одобрява разследване за импийчмънт на Байдън, въпреки липсата на доказателства

Камарата на представителите на Съединени американски щати гласоподава в сряда публично да позволи текущото разследване за импийчмънт на президента Джо Байдън, защото републиканците се сплотяват зад напъните, макар че към момента не са намерили доказателства за непозволени дейности от страна на демократа.

Контролираната от републиканците камара гласоподава 221-212 по партийна линия за утвърждение на следствието, което изследва дали Байдън се е облагодетелствал непозволено от задграничните бизнес покупко-продажби на 53-годишния си наследник Хънтър Байдън, часове откакто по-младият Байдън отказа позвъняване до свидетелстват при закрити порти.

Белият дом отхвърли следствието като голословно с обстоятелства и политически стимулирано. Байдън се приготвя за вероятен изборен реванш през 2024 година със своя републикански предходник Доналд Тръмп. Тръмп е първият президент в историята на Съединени американски щати, който е импийчмънтван два пъти и сега се приготвя за идни четири наказателни процеса.

Усилието съвсем несъмнено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР