Камарата на представителите на Конгреса на САЩ, в която демократите

...
Камарата на представителите на Конгреса на САЩ, в която демократите
Коментари Харесай

Депутати в САЩ се обединиха срещу Русия

Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати, в която демократите имат болшинство, одобри няколко закона, ориентирани против Русия, съобщи АП.

Конгресмените желаят да се потърси сметка за убийството на съветския опозиционен водач Борис Немцов, да се наложи възбрана над признание на съветския суверенитет над Крим, да се проверяват финансите на съветския президент Владимир Путин и да се изследва въздействието на съветските акции за въздействие. Всичките четирите текста бяха признати със забележителна поддръжка от републиканците, от чиито редове е излъчен президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Противодействието на нападателните дейности на Москва стана външнополитически приоритет на определената наскоро Камара с демократическо болшинство. Критици на президента споделят, че неговото държавно управление не подхваща задоволително твърди ограничения по отношение на Кремъл и считат, че Конгресът би трябвало да се заеме с това.

"За страдание държавното управление съгласно мен не направи задоволително, с цел да се изправи против Русия и силовите дейности на Путин. Затова Конгресът би трябвало да поеме водеща роля по този въпрос ", сподели ръководителят на комисията по външните работи към Камарата Елиът Ингъл. Той внесе законопроект за налагане на наказания поради убийството на опозиционния лидер Борис Немцов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР