Камарата на представителите на излезе с доклад, в който обвинява

...
Камарата на представителите на излезе с доклад, в който обвинява
Коментари Харесай

Камарата на представителите: Amazon, Apple, Facebook и Google са монопол

Камарата на представителите на излезе с отчет, в който упреква огромните софтуерни компании в монополизъм. Конгресмените приканват за съществени промени в антимонополното законодателство и за въвеждане на ограничения, които могат да доведат до разтрошаване на колосите, осведоми Агенция Франс Прес.
Докладът на Комисията по правораздаване обаче не получи утвърждението на републиканците макар необятната рецензия по адрес на софтуерните колоси.
 Съединени американски щати с висока оценка за съдействието ни в региона на сигурността и защитата Съединени американски щати с висока оценка за съдействието ни в региона на сигурността и защитата
Висока оценка за напредъка в двустранното съдействие сред България и Съединените щати в региона на сигурността и защитата е бил...
В документа от 449 страници се показва, че Amazon, Apple, Фейсбук и са обвързани с някаква лична форма на частна квазирегулация, която се отнася единствено за тях. Изтъква се, че за последно подобен монопол е имало при петролните барони и железопътните магнати.
Докучентът е направен след 15-месечно следствие и чувания на шефовете на четирите колоса. Паралелно с това федералните и щатските управляващи организират.
В отчета се показват и вероятни ограничения, които биха довели до разбиването на тези огромни компании. Призовава се за " структурно обособяване ", с цел да се забрани на компании да се конкурират на платформи, които ръководят. Също се предлага платформите да разрешат " оперативна съгласуемост " с съперници и регулации, които имат за цел попречване придобивания, които вредят на конкуренцията.
" Предположението, че триумфът може да бъде единствено вследствие на антиконкурентно държание, е неправилно ", дадоха отговор от Amazon.
 Съединени американски щати със законопроект за нови наказания против „ Северен поток-2 “ Съединени американски щати със законопроект за нови наказания против „ Северен поток-2 “
В Сената на Съединени американски щати внесоха законопроект за разширението на глобите против „ Северен поток-2 “, заяви един от вносителите му,...
Асоциация, която съставлява някои от най-големите софтуерни компании, разяснява, че конгресмените не схващат
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР