Камарата на представителите дискретно проучи изрични кадри, заснети в Капитолия

...
Камарата на представителите дискретно проучи изрични кадри, заснети в Капитолия
Коментари Харесай

Хаус тихо проучи друг секс запис на служител, заснет в Капитолия година преди изричното видео на помощника на Сената да се появи: доклад

Камарата на представителите дискретно изследва експлицитни фрагменти, снимани в Капитолия от чиновник на законодател през юни 2022 година — повече от година преди този момент видео на асистент на Сената, който прави секс в зала за чуване, се появи този месец, съгласно нов отчет.

Разследването през юни 2022 година стартира, откакто се появиха обвинявания в „ хипотетично, непочтено държание “ от старши чиновник в офиса на конгресмена Дан Нюхаус, каза говорител на конгресмена пред Semafor.

Но „ не бяха открити безапелационни доказателства “ за непозволени дейности и съгласно известията служителят сподели, че е напуснал офиса на републиканците в щата Вашингтон в положителни връзки заради несвързана причина и друга работа тази есен, съгласно изданието.

Позорният отчет се появи в сряда - единствено няколко дни откакто сенаторът от Демократическата партия от Мериленд Бен Кардин разгласи, че помощникът му Ейдън Мейзе-Черопски към този момент няма работа в офиса си, откакто 24-годишният юноша беше упрекнат, че е публи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР