Камарата гласува в четвъртък да осъди конгресмена Джамал Боуман (D-NY)

...
Камарата гласува в четвъртък да осъди конгресмена Джамал Боуман (D-NY)
Коментари Харесай

Камарата на представителите осъди репутатора Джамал Боуман за премахване на пожарна аларма по време на гласуването за спиране на правителството

Камарата гласоподава в четвъртък да осъди конгресмена Джамал Боуман (D-NY) за унищожаване на пожарна тревога в офис постройка на Капитолийския хил, с цел да отсрочи гласоподаване за попречване на затварянето на държавното управление.

Долната камара гласоподава с 214-191 за неодобрение на първокурсника от Бронкс и Уестчестър, като 211 републиканци и трима демократи гласоподаваха в поддръжка.

Петима членове гласоподаваха за присъстващи, в това число няколко от Комисията по нравственос на Камарата на представителите, които отхвърлиха да проверяват случая.

Боуман е 27-ият член, охулен в долната камара, откакто конгресменът Рашида Тлаиб (D-Mich.) беше охулен предишния месец, че е насърчавал апели за премахване на Израел и е правил други антисемитски забележки по време на продължаващата война на еврейската страна с Хамас терористи.

Демократите в Камарата на представителите не съумяха в сряда да блокират окончателното гласоподаване на резолюцията, която беше показана като привилегировано предложе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР