Камъните падат, опа... може би в днешно време трябва да

...
Камъните падат, опа... може би в днешно време трябва да
Коментари Харесай

Фасети падат и инфлуенсърски драми дебнат отвсякъде: Защо Бояна Маринова остана без зъб в Тайланд

" Камъните падат ", опа... може би в днешно време би трябвало да сменяем думите в паметната ария с " Фасетите на миски и инфлуенсърки падат ". Шегата настрани, само че денталните проблеми са съществени, а топ инфлуенсърката Бояна Маринова от TopQueen описа в ново изявление, че е имала много неприятна обстановка в Тайланд със своя другарка.

Виж още: Вашингтон открадна сърцето на Джералдин! Риалити звездата обикаля Съединени американски щати, само че и заприказва за носталгия 

Оказва се, че по време на въпросната отмора, не една, а цели две фасети паднали - едната на Бояна, другата на нейна висока и руса другарка. Не, не са се сбили с някоя локална инфлуенсърка, която се е почувствала застрашена от нашенките, а просто са си похапвали вкусно... чипс.

" Бях с една доста добра другарка, която е руса и висока 180 см и тя до момента в който ядеше чипс ѝ падна горна фасета. Толкова доста съм се смяла, до момента в който не падна и моята, само че най-малко беше долна. Беше извънредно смешно ", разкри Бояна пред Николаос Цитиридис. Извън този противен миг, Бояна си изкарала супер и предлага на всеки да посети това място.

Маринова другояче разкри, че половинката до нея е сериозен мъж, който се занимава с бизнес, само че не си представяйте някой ревнивец. Оказва се, че точно той постоянно ѝ споделя да качва по-разголени фотоси в Instagram. " Изобщо не ме ревнува, само че ми прави забележки. Казва, че в случай че той не ми е мъж, не би ме следвал, тъй като обявявам доста скучни фотоси. Иска да качвам по бански ", описа още Бояна.

Виж още: Ще я познаете ли? Сексапилна хубавица от " София денонощно " се преобрази изцяло

Бояна е не просто инфлуенсърка и модел, а майка на две деца и е постигнала много в живота си до този миг. Наскоро хубавицата направи много забавно самопризнание, а точно, че не употребява от 28 години плодове и зеленчуци, като се изключи някои. " Хора, имам ужасно доста въпроси по отношение на казуса с приема на плодове и зеленчуци. Още като дребна са ми го разкрили и нямам спомен тъкмо какви проби са ми правени ", разкри брюнетката.  

Изображение: https://www.instagram.com/boyanna1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР