Камала Харис вече разби всички клишета, ставайки първата жена вицепрезидент

...
Камала Харис вече разби всички клишета, ставайки първата жена вицепрезидент
Коментари Харесай

Мъжът до Камала Харис също чупи много бариери

Камала Харис към този момент разруши всички клишета, ставайки първата жена вицепрезидент и първият цветнокож на тази позиция. Съпругът й обаче надалеч не й отстъпва и чупи други бариери.

Освен че е на път да стане първият „ втори джентълмен”, Дъг Емхоф е и първият евреин, женен за президент или вицепрезидент.

През цялата президентска акция 56-годишният Емхоф беше неразделно до брачната половинка си и като всички нейни изявени фенове, показваше поддръжката си под всевъзможни форми. Той самият обаче съумя да си завоюва доста почитатели.

Дъг Емхоф е роден в нюйоркския квартал „ Бруклин”, наследник е на дизайнер на женски обувки. Когато е младеж, фамилията му се мести в Лос Анджелис.

Емхоф е ученик на юридическия факултет на Университета в Южна Калифорния и работи като юрист в продължение на към 30 години. Именно работата му го среща и с актуалната му брачна половинка – Камала Харис.

Клиент на Емхоф провежда „ сляпа среща” сред него и бъдещия вицепрезидент на Америка, тогава основен прокурор на Калифорния.

„ Отидохме на сляпа среща, след която в никакъв случай не се разделихме”, споделя Дъг за връзката си с Камала в изявление. Двамата подписват брак през 2014 година. Преди да срещне Харис обаче Дъг Емхоф е бил женен за Кърстин Емхоф, от която има две деца – Кол и Елла.

„ Ние сме едно съвременно семейство”, споделя Камала Харис за връзките си с децата.

„ Смятам, че ключът към връзката ми с Кол и Елла, е отношението ми към майка им. Ние сме приятелки. Наистина бях привързана към Дъг, само че мисля, че децата му в действителност ме подтикнаха към стъпката да основа семейство с него”, споделя още Харис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР