Камала Харис се изправя срещу Доналд Тръмп в дебат, който

...
Камала Харис се изправя срещу Доналд Тръмп в дебат, който
Коментари Харесай

Харис VS Тръмп: Вече е ясна датата на първия дебат между кандидатите за президент на САЩ - Булевард България

Камала Харис се изправя против Доналд Тръмп в спор, който ще се състои на 10 септември. Кандидатите за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия и Републиканците ще застанат един против различен по ABC News, оповестяват от медията. По-рано Тръмп съобщи, че е отворен за провеждането на повече от един спор преди изборите през ноември.

" Смятам, че би трябвало да проведем три дебата “, сподели Тръмп, като предложи два спомагателни дебата, които да бъдат проведени от Fox News и NBC, надлежно.

Камала Харис удостовери, че ще взе участие в дебата на ABC с думите: „ Чух, че най-сетне Тръмп се е съгласил, и нямам самообладание “.

Новината идва на фона на растяща поддръжка за вицепрезидентката на Съединени американски щати.

Последните данни демонстрират преднина за Харис от 5%. Демократката води с 42% пред републиканеца Доналд Тръмп, който събира 37% поддръжка в конкуренцията за президентските избори в Съединени американски щати на 5 ноември, демонстрира изследване на Ipsos, представено от Reuters.

Допитването демонстрира, че Харис продължава да нараснала преднината си от юли насам.

В интервала 15-16 юли двамата с Тръмп имаха изравнени позиции - 44%, а по-рано Тръмп даже имаше % преднина. В края на юли, когато президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи публично, че се отдръпва, Харис за пръв път поведе с 44% на 42% измежду записаните гласоподаватели в националната анкета.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР