Към всички любители на кучета! Този уикенд по Viasat Nature

...
Към всички любители на кучета! Този уикенд по Viasat Nature
Коментари Харесай

Сезон на мечките по Viasat Nature през юни

Към всички фенове на кучета! Този уикенд по Viasat Nature е отдаден на най-верните ни другари, като изследваме преживяванията на кученца по целия свят. Как се отглеждат, с какви провокации се сблъскват кученцата и притежателите им и по какъв начин се образоват кученца да станат кучета водачи? На тези и други въпроси ще бъде отговорено през този уикенд с премиерата на " 12 кученца и ние ". Всеки работен ден от понеделник, 13 юни, в 22:00 ч. пък ви водим на околосветско странствуване, с цел да разгледате по-отблизо живота на мечките и тези, които се грижат за тях.

 

Ден преди този момент – на 12 юни от 17:45 часа, разкриваме тайните на животинския разсъдък. 12 кученца и ние, Премиера от събота 4 юни в 15:00 ч. Пандемията Covid докара до взрив в притежанието на кучета, защото хората вкъщи търсят утехата и компанията на домакински любим, само че за доста от тези притежатели, които получават кученца за първи път, нямат край провокациите, които идват с тези сладки пухкави топки.

В този сериал са показани чудесните и неприятните моменти за дузина кученца и техните фамилии в първите решаващи месеци дружно. Разглеждаме по какъв начин новодошлите се развиват, учат и приспособяват към новия си свят, а също и дълбоките резултати, които те могат да имат върху живота на своите притежатели.

От ненадейно " облекчение на потребностите " до първите разходки и безсънни нощи, ние следваме както удоволствието, по този начин и хаоса, които новото кученце може да донесе, а специалистката по кучешко държание Луиз Глазбрук предлага на фамилиите експертни препоръки за случаите, в които компликациите с кученцата стават прекалено много. Рубрика: Уикенд на кученцата, през целия ден в събота 4 юни и неделя 5 юни. Рубрика: Сезон на мечките започва всеки елничен ден от понеделник 13 юни в 22:00 ч. Ставаме очевидци на тестванията и премеждията в избавителен център в Британска Колумбия, Канада, изследваме повторното въвеждане на мечки в Европа и наблюдаваме разнообразни мечки в Канада и Аляска в битката им за оцеляване.

 

Да се изправиш против гризли, понеделник 13 юни в 22:00 ч. Историята за изкуплението на режисьора Фил Тимпани го следва, до момента в който се трансформира от ловджия на мечки в буен покровител на гризлитата. След превозване на толкоз доста време наоколо до мечките гризли, той осъзнава, че те са надалеч по-социални и интелигентни, в сравнение с ги считаме; от този момент си слага за цел да учи и снима тези забележителни хищници и да оказва помощ на хората да ги схващат и да съжителстват с тях.

 

Този филм споделя историята на вълнуващото и прочувствено снимане, документиращо живота на Софи и дребните ѝ. Дивите мечки гризли на Юкон, вторник 14 юни в 22:00 ч. Северния полярен кръг в Северен Юкон, Канада, мечките гризли си намират издръжка в безпощадни условия и обезверено се борят да напълнеят задоволително, с цел да оцелеят през дългите и сурови зими, хибернирайки в бърлогите си. Този документален филм споделя историята на мечка, която е майка за първи път, по какъв начин тя се храни в тундрата с дребните си, угощава се с хайвера на куча сьомга при започване на зимата и най-сетне води фамилията си нагоре по планината Меча пещера към своята пещера-бърлога... и нестабилно бъдеще.

 

Родени в Скалистите планини, премиера в две следващи вечери 14 и 15 юни в 22:00 ч. Скалистите планини са втората по величина планинска верига на Земята - тя е с дължина 4800 км и обгръща 100 обособени планини от най-южната си точка в американския югозапад до северния си край в Канадска Арктика. Поради това Скалистите планини съдържат изумителен диапазон от екосистеми - от прерия до алпийска тундра; в допълнение, доста от най-големите реки в Северна Америка извират от Скалистите планини, осигурявайки животворна вода за пресъхнали земи и прясна питейна вода за милиони домове.

 

Постоянно възходящото население оказва нараснал напън върху дивата природа, което прави Скалистите планини едно от последните убежища за най-емблематичните типове на Северна Америка, в това число дебелорогите овни от Скалистите планини, канадските жерави, мечките гризли и американските бизони. В епичния сериал от 2 елементи следим живота на няколко фамилии от Скалистите планини, по какъв начин намират дом и отглеждат дребните си, разкриваме през погледа на родените тук историята на Скалистите планини от ранното начало до независимостта.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР